Nemilosrdni gadovi

Harrison Ford vas zove u bitku protiv izvanzemaljaca

enders game

Izašao je zgodan teaser za akcijski SF film „Ender’s Game“ u kojem nam se Harrison Ford obraća izravno u kameru i objašnjava: „Kada nas je neprijatelj prvi put napao, nismo bili spremni. To se više ne smije dogoditi.“ Uz kadrove vrhunske hi-tech obuke u International Fleet’s Battle School, poziva nas da se prijavimo u nju i pomognemo svijetu da se obrani od nove invazije iz svemira.

No, već je poznato tko je buduća glavna faca škole, zove se Ender Wiggin, briljantni klinac koji će proći najžešću vojnu obuku kako bi obranio zemlju od vanzemaljaca. U ulozi Endera je odlični klinac Asa Butterfield koji se proslavio naslovnom ulogom u Scorseseovom „Hugu“, a uz njega i Harrisona Forda treći kut ovog filma je Ben Kingsley u ulozi genijalnog veterana koji će poučavati Endera vojnoj doktrini i strategiji.

Film je snimljen pod redateljskom palicom Gavina Hooda, najpoznatijeg po ne baš briljantnom „X-Men Origins: Wolverine“, a američka premijera predviđena je za 1. studeni. Do tada, gledajte teaser.

Avatar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com