Nemilosrdni gadovi

Osvoji super-majicu Čovjeka od čelika!

supermen-majica-web

Stvar je jednostavna. Rado bismo vam poklonili jednu genijalnu majicu koju su nam ustupili dobri ljudi iz Blitza, ali ne možemo to tek tako, seljački, kao, evo ti majica. Pa smo odlučili dati vam zadatak. Dakle očekujemo vaše komentare ispod recenzije filma “Čovjek od čelika” i onaj koji nam se najviše dopadne (najzanimljivij, najoriginalnij, najduhovitiji, uglavnom nešto naj….) nagradit ćemo majicom. Original. Supermenski plava. 100 % pamuk! Eto, čekamo.

 

Hvala svima za trud, ali Ribica zna da se pjesmicama puno toga u životu može postići. Pa i osvojiti majicu! Riba, čekamo adresu, majica stiže sljedeći tjedan.

Avatar

3 Comments

 1. ribafish

  ribafish

  27. lipnja 2013. at 14:09

  Oću majicu čike supermena
  Da me ‘nako gleda svaka žena.

  Jel od svile, pamuka, kriptona,
  Nije bitno – ali past će ona.

  Zato baci vamo jedan t-shirt,
  Gade mali, nemoj biti škrt!

 2. Avatar

  ivana

  27. lipnja 2013. at 15:56

  film još nisam pogledalaali hoću uskoro.Film me vraća u najljepše doba života,moje djetinstvo kada je Superman bio sve.Mislila sam da se svi problemi mogu riješiti.Voljela bih da je i sada tako.Drago mi je da je i Superman ponovo oživljen pored svih junaka novijeg doba.I nadam se da će ostati najjaći.Zgodan svakako je.Mnogi kritićari fil djele na 2 djela,prvi povjesni dio za koji kažu da je ok,dok drugi dio filma jedosadan .otići ću vidjeti pa sama donjeti konaćan sud.
  A majca koju poklanjate je privlaćna,možda kad bi je obukla možda bih lakše riješavala probleme:)

 3. Avatar

  DBabić

  4. srpnja 2013. at 10:11

  Kladili se Superman i Chuck Norris tko izgubi nosi gaće preko hlača. Kako objašnjavaju što u novom filmu on ne nosi gaće preko hlača??? Chuck Norris mu neće oprostiti!!!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com