Nemilosrdni gadovi

Sada je službeno: R2-D2 se vraća!

StarWars-R2D2-C3PO

Među brojnim nepotvrđenim glasinama o povratku zvijezda prve trilogije „Ratova zvijezda“, poput Harrisona Forda, Marka Hamilla i Carrie Fisher, konačno smo dobili i jednu službenu potvrdu – u „Ratovima zvijezda: Epizodi VII“ ponovno ćemo gledati neodoljivog robota R2-D2-a. Zanimljivo je što su timu zaduženom za njegove performanse pridružena dva nova člana, inače donedavnih članova fan grupe R2-D2 koji su svojih tehničkim rješenjima toliko zainteresirali producenticu Kathleen Kennedy da im je ponudila posao.

Za sada, međutim, nije poznato hoće li R2-D2-u društvo praviti i drugi član ovog popularnog robotskog buddy-buddy para, C-3PO. Naime, J.J. Abrams i Lawrence Kasdan još uvijek privode scenarij kraju i ljubomorno čuvaju detalje od javnosti, a još uvijek nema novosti niti o glumačkoj ekipi, no kako bi snimanje trebalo započeti na proljeće sljedeće godine, za očekivati je da ćemo uskoro saznati jesu li nebrojeni tračevi o castingu bili točni. A zatim još samo treba pričekati 18. prosinac 2015. za kada je zakazana premijera.

star-wars-7-jj-abrams-r2d2

Režiser J.J. Abrams (lijevo) i producentica Kathleen Kennedy (desno) s R2-D2-om i novim članovima tehničkog tima, Leejem Towerseyjem i Oliverom Steeplesom

Avatar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com