Nemilosrdni gadovi

Robert Zemeckis vraća se u budućnost

Robert Zemeckis-Flight

Nakon što se vrlo dobrim i komercijalno uspješnim filmom „Let“ vratio u mainstream Hollywood te dokazao da još nije izgubio touch koji je krasio njegove ranije filmove, poput trilogije „Povratak u budućnost“ ili Oscarima prekrcanog „Forresta Gumpa“, Robert Zemeckis pred odlukom je da se prihvati ambicioznog projekta od kojeg studio Lionsgate očekuje da naslijedi „Igre gladi“ koje se bliže kraju. Riječ je o popularnoj SF trilogiji „Chaos Walking“ Patricka Nessa smještenoj u budućnost, na udaljeni ali Zemlji sličan kolonizirani planet na kojemu infekcija prouzroči neobičnu pojavu, ljudi čuju sve tuđe misli zbog čega nestaje bilo kakve privatnosti i nastaje kaos. Idealan pretekst za autokrata koji želi ovladati ljudskim rodom, ali i za mladog heroja koji će ga pokušati spasiti.

Iako još ništa nije potpisano, u Lionsgateu vjeruju kako će i to biti uskoro riješeno, a svakako bi jak pregovarački ulog trebalo biti i ime scenarista Charlieja Kaufmana, nagrađenog Oscarom za doista sjajni „Vječni sjaj nepobjedivog uma“.

Nakon desetljeća provedenog u animiranim projektima kao što su „Polar express“, „Beowulf“ i „A Christmas Carol“ te nedavnog katastrofalnog debakla s crtićem „Mars Needs Moms“ kojemu je bio producent, povratak jednog od najtalentiranijeg redatelja svoje generacije u veliki biznis svakako je dobra vijest.

Avatar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com