Nemilosrdni gadovi

Cameron Diaz i Meryl Streep u ženskoj verziji „Plaćenika“?

cameron-diaz-charlies-angelsII-01

„The ExpendaBelles“ maštoviti je naslov moguće ženske verzije „Plaćenika“ čiji se treći nastavak upravo priprema. Iako se već dulje vrijeme spominje mogućnost ženske verzije franšize, izgleda da je producent Avi Lerner ozbiljno zagrizao i najavio kako će to biti „akcijski film ni po čemu inferiroran muškim ‘Plaćenicima‘ , bit će mnogo akcije i specijalnih efekata“. Trenutno se radi na scenariju te na pronalasku redateljice, a procurile su već i prve kandidatkinje za glavne uloge.

U potrazi za ženskim pandanima Slyju Stalloneu, Bruceu Willisu, Arnoldu Schwarzeneggeru i Melu Gibsonu, Cameron Diaz se zahvaljujući „Charliejevim anđelima“ nameće kao logičan izbor pa ne iznenađuje njezino povezivanje s „Plaćenicama“, isto vrijedi i za Millu Jovovich („Ivana Orleanska“) koju se svojedobno spominjalo i kao kandidatkinju za „Plaćenike 3“, no mogućnost da u filmu zaigra Meryl Streep ipak je iznenađenje. Pucaju li to „Plaćenice“ i na Oscare?

U svakom slučaju ideja je zanimljiva i inspirativna, nama recimo na pamet pada još nekoliko dama s dosta iskustva u takvim poslovima koje bismo rado vidjeli znojne i nadrkane, primjerice Uma Thurman („Kill Bill“), Ziyi Zhang („Tigar i zmaj“, „The Grandmaster“), Jennifer Lawrence („Igre gladi“) i, naravno, Crna udovica iz „Osvetnika“, Scarlett Johansson.

Avatar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com