Nemilosrdni gadovi

Top 7 najboljih filmova s kraljevskih dvora

Predhodni1 od 8Sljedeći

queen-helen-mirren04

Razočaranje koje nam je ovih dana priredila ekranizacija života princeze Diane poljuljalo je našu vjeru u Monarhiju, odnosno njen život na filmu. No, kao što jedna lasta ne čini proljeće, tako ni jedan flop ipak ne može uništiti čitav sektor obično vrlo unosnog i na Oskarima često zastupljenog podžanra. Filmovi o britanskoj kruni stari su koliko i sama filmska vrpca, a s obzirom da ovo ipak nije portal filmske edukacije, ograničit ćemo se samo na one nastale u posljednjih frtalj stoljeća, kostimirane, manje kostimirane, ali ne na žalost i one bez kostima. Fakat, postoji li uopće koji „kraljevski“ pornić? No, dobro…

Predhodni1 od 8Sljedeći
Vanja Runjić
"Kvantiteta je zgodan nadomjestak za kvalitetu, osobito ako ste gladni." Ambrose Bierce

2 Comments

 1. Avatar

  Madafaka

  10. listopada 2013. at 12:44

  Ovo je top 7 najboljih filmova sa JEDNOG JEDINOG kraljevskog dvora, ne vidim danski dvor, francuski niti korejski ili kineski. Dakle lista bi se trebala zvati “Top 7 najboljih filmova sa engleskog dvora”.

  Vrlo lijeno novinarstvo. Gdje vam je strast za otkrivanjem drugih (neangloameričkih) kinematografija?

 2. Igor Tomljanović

  Igor Tomljanović

  10. listopada 2013. at 13:07

  Hm, tko čita pročita (u podnaslovu) da je tema i najavljena kao filmovi o Buckinhamskoj palači. No, taj podnaslov se ne vidi baš najbolje pa jebi ga. Uglavnom, nije ti ovo lijeno nego fokusirano novinarstvo, uostalom koga briga za danski dvor.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com