Nemilosrdni gadovi

Klinci iz One Direction smijenili batlera i Jennifer Aniston

one direction - this is us

AMERIČKI BOX OFFICE 30.8.- 1. 9. 2013.

1. (NOVO) One Direction: This Is Us (17 / 17 mil. dolara)

Kako još nismo radili demografsko istraživanje o čitateljima Nemilosrdnih gadova tako ne znamo koliko ste intimni s imenima kao što su Harry, Niall. Liam, Zayn i Louis, ali bez brige, ako i ne znate, naučit ćete. Ovi klinci prvi su bend koji je s debitantskim albumom stigao na broj 1 britanske top liste, što nije uspjelo ni Beatlesima ni Take That. Ma koliko se trudili nemoguće ih je ne vidjeti i čuti, a kako vidimo iz priloženog, neki čak i plaćaju za to pa je njihov koncert u 3D zasjeo na vrh američkog box officea. Ta ideja s koncertnim filmovima u 3D upalila je već u slučaju Miley Cyrus i Justina Biebera pa bi bilo stvarno šteta ne dići još malo para ustreptalim tinejdžericama.

2. (1) The Butler (14,7 / 74 mil. dolara)

Film Lee Danielsa jedno je od ugodnijih iznenađenja kraja ljeta, film koristi manjak ozbiljnijih filmova i malo po malo približava se stotki.

3. (2) Obitelj Miller / We’re the Millers (12,6 / 109,5 mil. dolara)

Ako zanemarimo filmove “Svemogući Bruce” i “Marley i ja” u kojima je bila tek druga violina, “Obitelj Miller” postat će najuspješniji film Jennifer Aniston. Pad gledanosti je zanemariv i vrlo je vjerojatno da će konačni utržak biti između 130 i 140 milijuna dolara.

4. (5) Avioni / Planes (7,7 / 70,8 mil. dolara)

O ovom Disneyjevom crtiću nema se što novo reći, ne lete visoko, ali sasvim dovoljno da onaj tko je odlučio film pustiti u kina (a ne samo na dvd kako je bio prvotni plan) zasluži bonus.

Instructions Not Included

5. (NOVO) Instructions Not Inculeded/ No se aceptan devoluciones (7,5 / 7,5 mil. dolara)

Najugodnije iznenađenje prošlog vikenda u američkim kinima napravila je meksička komedija o ocu koji se brine za šestogodišnju djevojčicu koju je kao bebu pronašao na kućnom pragu kada se iznenada pojavi biološka majka. Iako prikazan u vrlo malom broju kina (347), film je postigao sjajan rezultat, odjeci kod gledatelja su odlični i lako moguće da uskoro krene u široku distribuciju što bi mu otvorilo put da postane globalni hit, nešto slično kao prošle godine francuska komedija “Nedodirljivi”.

Igor Tomljanović
"Ne postoje pravila za snimanje filmova, ali postoje grijesi. A kardinalni grijeh je biti dosadan." Frank Capra

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com