Nemilosrdni gadovi

U očekivanju dva Herkula i kentaura Rade Šerbedžije

Hercules The Legend Begins

Filmovi blizanci već postaju holivudska tradicija, ove godine smo imali dva trilera iz Bijele kuće, a sljedeće nas očekuju dva filma o Herkulu. Upravo je izašao prvi teaser s nekoliko scena iz filma „Hercules: The Legend Begins“ u koji nas uvodi glavna zvijezda filma Kellan Lutz, najpoznatiji po ulozi Emmetta Cullena u „Sumrak sagi“. Film inače režira Renny Harlin (“Cliffhanger”), ludi Finac na kojega smo u proteklih desetak godina već i zaboravili, a uz Lutza i lijepu novakinju Gaiu Weiss, u filmu nastupa i Rade Šerbedžija kao kentaur Hiron (?!).

Inače kadrovi koje vidimo u teaseru pomalo podsjećaju na Scottova „Gladijatora“ i nisu tako trashy kao što očekujemo kad se Renny Harlin prihvati grčke mitologije. Premijera se očekuje u ožujku sljedeće godine.

Konkurentski projekt pod naslovom „Hercules: The Thracian Wars“ potpisuje Brett Ratner (serijal „Gas do daske“), a u naslovnoj je ulozi zvijezda „Brzih i žestokih“ Dwayne Johnson. Film inače ima nešto atraktivniju glumačku postavu u kojoj su još i Ian McShane, Rebecca Ferguson, John Hurt i Joseph Fiennes, a u kina će u ljetnoj blockbusterskoj sezoni. Ove godine „Pad Olimpa“ pokvario je posao „Misiji: Bijela kuća“, vidjet ćemo kako će proći sraz dvojice Herkula sljedeće godine, no nekako imamo hunch da bi obojica mogli završiti u pijesku.

Avatar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com