Nemilosrdni gadovi

Počelo snimanje filma o Lanceu Armstrongu, još tri se očekuju

Untitled_Stephen_Frears_Lance_Armstrong_Film

Prije nekoliko je dana započelo snimanje biografskog filma koji još uvijek nema naslova (vodi se pod radnim imenom „Untitled Cycling Project“) o jednom od najvećih sportskih prevaranata u povijesti, osramoćenom biciklističkom šampionu Lanceu Armstrongu. Na prvoj fotografiji puštenoj u medije vidimo Bena Fostera („U 3:10 za Yumu“) u ulozi Armstronga, a uz njega nastupa i Chris O’Dowd kao sportski novinar. Film režira Stephen Frears koji je ove godine IN zbog hvaljene drame „Philomena“ s Judi Dench, snimanje se odvija u Francuskoj i Velikoj Britaniji, dok ga se u kinima može očekivati krajem sljedeće godine. No, ovo je tek prvi u doista nezapamćenom valu filmova na istu temu.

Naime, studio Paramount otkupio je prava na knjigu  „Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong“ te produkciju povjerio prezaposlenom J.J.Abramsu koji će u pauzi između režiranja „Ratova zvijezda VII“ i produciranja „Zvjezdanih staza 3“ te „Nemoguće misije 5“ valjda uspjeti pronaći glumca koji će igrati Armstronga. Isprva se pronijela vijest da bi to trebao biti Bradley Cooper, no ovaj je prvo sve demantirao, a zatim se pojavio kao redatelj i glavni glumac trećeg projekta o Lanceu Armostrongu, pod naslovom „Red Blooded American“. Film se priprema u okrilju Warner Brosa, a redatelj je Jay Roach („Dozvola za brak“). Iako se činilo da je pretprodukcija Warnerovog filma najdalje otišla, očito ih je pretekao Working Titleov „Cycling Project“ što će im prilično otežati stvari.

No, štono bi se reklo, ni to još nije sve! Naime, početkom sljedećeg mjeseca u američka kina stiže cjelovečernji dvosatni dokumentarac „Armstrongova laž“ Alexa Gibneyja i tko zna, možda svima pokvari planove.

Avatar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com